Friday, April 18, 2008

nasib cikgu baik berbanding nasib seorg doktor

urm nasib cikgu ne baik
x macam nasib seorg doktor
yg penah aku jumper
aku rs sampai sekarang mesti dia ingat aku
kisah ne dah lame berlaku
mase aku nak ge sambung study
so aku kene buat medical chekup
so paham2 lah kan mcm macam kene buat
aku malu sangat mase nak x-ray tu (paham2 jer lah ek)
nasib baik pempuan yg uruskan
aku boleh kawal lg lah malu aku tu
tp nasib x baik mase nak chek body sama ade
ade sakit ker x
aku telah di ujikaji oleh doktor lelaki
mmg aku rase nak lari jer time tu
pastu mcm2 uji kaji dia buat
sampailah nak chek perut aku
doktor : di sentuh aku
aku : aku menepis buat kali pertama
doktor : di sentuh aku lg
aku : aku menepis buat kali kedua
doktor : di nak sentuh aku
aku : aku menepis buat kali ketiga
doktor : di sentuh aku lg..
aku : aku br nak angkat tangan
doktor tu ckp ..awk ingat sy nak aper2 kan awk ker..
awk tgk ade 2 org nurse kat sine...
heheh aku diam jer

sorri are doktor aku bukan sengaja mmg tetibe
tangan tu automatik nak menepis
mungkin sebab ilmu persilatan aku yg tak terkawal
kuang2.....

klur dr klinik tu
aku tekat x mau pegi sana lg
x mau doktor laki lg
tp mmg takdir x menyebelahi aku
setiap kali aku sakit atau x sihat
aku akan dipertemuakan dgn doktor laki
huwaaaaaaaa...
mmg nasib aku
sampai lah sekarang

7 comments:

Idham said...

aku takut doktor tu nak periksa kaki...masa dia nak pegang jer ko ingat dia nak raba! alamat kena terajang ler doktor tu..kalo 3 kali dia nak periksa kaki, tiga kali ler doktor kena penerajang maut...aku kalau doktor periksa kaki aku geli geleman..kalo dia periksa perut terkemut-kemut aku menahan gelinya.
idham Xpression

eCah said...

heheheeh
ape leh wat
itu adalah tindakbalas yg bukan dibuat2..
ne betul2 bukan cobaan

tz said...

heheheh.. ko bagi doktor tu test penampar ko camne.. alaaahh.. statat cakap.. oppps..tersasul

eCah said...

kehkehke

pastu doktor tu pun ambil jarum..
and suntik aku...pastu dia pun menjawah..eh salah org

hehehheheheh

Admin said...
This comment has been removed by the author.
abeming said...

sowi...admin tu aku jugak...silap login account...

eCah said...

iyer ker abeming