Tuesday, April 8, 2008

kenape aku begitu

heheheh
tak lame lg aku dah mula start belajau kete
ari tu mase bengkel aku dah bawa kete
walaupun ini first time aku bw kete
tp cikgu kat sebelah suruh aku memotong di selekoh jalan
bukan sekali byk kali...hhehhehe
dah x tau bw ..disuruh memotong lak tu
cikgu2.......
walauaper pun org nak cakap
aku cukup bangga kerana telah berjaya mengerakkan kereta itu
yes!!!!
chaiyoo............chaiyooo....ecah
susah tau aku nak pujuk hati utk belajau kete
ade kisah sebenarnya...kisah..terpendam
huhhhuhu
dimane aku telah ....kemalangan
gedebuk..panggggg..tin..tin2
berlangar dgn pak mat jual tempeh
heheeheh
x lor
aku yg sengal aku telah merempuh sebuah motor
mase aku on the way nak lintas jln
motor tu x salah
tp aku yg telah merempuh dia
nak tunjuk kebal kot
hheeheh
aku ingat aku dah x de mase tu
sebab aku melambung tinggi umpama bola yg dilantun kan
dan akhir nya aku rebah sujud ke bumi
kain aku koyak sampai ats
tp aku bernasib baik bab aku pakai seluar panjang
klu x free jer bdk2 sek lain tgk aku
yg dlm keadaan seksi
hehhehe
aku x cedera sedikit pun
pastu aku bangun mcm biase
si mamat yg langar aku tu dah gelabah gile
nak bawa aku ge hospital
aku x cedera camne nak ge hospital
byk kali dia minta maaf
alah lg pun bukan salah dia
aku yg salah
aku pun x tau..aku ingat mase nak lintas tu aku dah berhenti
rupanya belum
tu lah kuasa tuhan x siape leh halang
walaupun aku nampak ..tp aku x leh nak elak..
aku terus dapat kan kakak aku..
tulah biase bile melintas jln
dia org pimpin tgn aku
tp ari tu 2 dua tinggalkan aku
dia org mmg cuak sebab dia nampak aku melambung..
pastu kakak aku suruh balik tp aku x nak
sebab aku ok
aku ge gak sekolah
dah sejam lepas tu br aku rs kesannya
aku menggigil satu badan
..hehehhehe

DAN KESANNYA
SAMPAI KE HARI INI AKU AMAT TAKUT
MELINTAS JALAN
AKU FOBIA
HEHEHEH
AKU AKAN PEGANG TGN ORG KALAU AKU NAK LINTAS JALAN
ITU LAH KELEMAHAN AKU
KLU NAK RASE AKU PEGANG TANGAN
HAA MASE MELINTAS JALAN LAH AKU AKAN PEGANG TGN ORG
KLU X PUN AKU AKAN TARIK BAJU ORG HEHEHEH


2 comments:

tz said...

mmmmm... abes la klo ko lintas jalan tepi bangla..

eCah said...

hehehhh
asal lak bangla..tak mau ler
.... aku sanggup tunggu sampai kete x de br lintas....

aku biase jln ngn kakak aku..so dialah mangsa aku..