Tuesday, March 4, 2008

ape itu kepak kelawar

semalam aku ge Majlis pelancaran Hari Landskap Negara 2008
ramai org lorr..macam2 ada
majlis sepatutnyer mulu kul 3.30 ptg
tp kakak jeanne *Datin Seri Jeanne Abdullah lambat dtg , hheheh
mule majlis dlm kul 4 suku
Mase tu Abg Ali *Menteri Melaka dah sampai dulu
bab lame sangat tunggu kita bla mase abg ali bg ucapan
kita org ge shopping..hehhe
kat My Din...
bdk opis mate aku yg hasut aku ge...
aku pun join sekali...kita org ne sengal...
kita org round kat My din tu
aku ngn opis mate aku beli baju tido utk mak kita org
ala baju tido kapak kelawar...
pastu kita org balik..jer bab abg kat opis tu dah jemput kita org
majlis belum abis lg...
tu lah sape suruh lambat..hehheh
sampai kat opis kul 6 ptg
aku kemas meje..sementara tunggu kakak aku sampai
kul 7 br aku sampai uma..aku terus mandi..
pastu aku bg tau mak aku ge My din beli baju

aku : mak td org ge my din beli baju..nah

emak : ko nyer baju ker

aku : mak penah tgk ke org pakai baju tido kepak kelawar
org beli utk mak lah..

emak : berape harga nyer

aku : murah jer mak RM6.90 jer

emak : ehh murah tu ..asal x beli 3 ,4 helai

aku : mak org bw RM 10 hengit jer..
(mak aku selalu cam tu aku leh satu nak 3,4 helai..
aku beli 4 set kendi air..dia ckp kenape x beli 10 set
senang nak wat kenduri nnt....
mak..mak.. dia ingat aku ne banker ker...

4 comments:

abeming said...

hehehe...mak main2 je nak...takkan la esok2...mak ecah dah ada 1 bf...mak pon jawab...eh kenapa tak 4 set...kekeke...=)

eCah said...

hahahhha
banyak lah sampai 4 set...
ecah yg pening nnt...
walauape pun abeming set yg pertama
apa macam..boleh x abeming
huhuhuhu

tz said...

lawak mak ecah..kim salam ea..

eCah said...

hehehe..insyahallah