Wednesday, March 12, 2008

aku lah cinderella..yg x berape nak jadi cinderella

Malu aku malu….ehehheheh

Nak tau x sbb ape

Klu aku cite mesti korg gelak kan

Tp x pe lah bab aku ne kgd2 tu poyo sikit

Camne alkisahnyer

semlm aku ambik test undang2 JPJ

Mlm tu aku study gile..bab nak lulus

Aku x nak ulang…

Mmg menjadi tabiat aku x suka ambik ujian sampai 2 kali..

Tu yg aku study sampai pg

Aku dapat tido 3 jam jer

Kisah ne bermula mase di bilik menunggu…

aku ne x leh duduk diam..

tetiba aku rase kaki aku beangin jer…

pastu aku pun tengok lah kasut aku..

korang tau aper..kasut tu dah separuh terngaga…cis

malu aku ..nasib baik aku ambik test pakai bj kurung

boleh lah kain aku ne cover kasut tu…

malu aku malu..

dahlah tu mamat yg jaga test tu ensome….

Adusss!! Camne nak jalan ne..

X pasal 2 aku jd perempuam melayu terakhir…

Punya lah sopan aku jalan…

Mase ambik test tu ..aku diapit dua org mamat..

Aku rase dia org tu bdk lg…

Mula2 jawap,,,mgg confident giler..leju jer aku jawap

Dah nak ujung soalan nyer bukan main susah..

Walauaper2 pun alhamdulillah..aku lulus..

Chaiyoo….chaiyooo…

Tu satu hal , ..ne aku nak balik lak …sepanjang jalan aku turun tu bdk laki ramai lepak kat tangga tunggu giliran….aku jln mmg cover giler lah….

Pastu aku tunggu pakcik tu..antau aku balik..

Aku suruh dia antau aku kat opis terus..

Sampai kat opis aku tanggal kan kasut tu ..

Aku pakai sebelah jer…sebelah lg aku pegang..

Sampai lah aku masuk opis…..

Macam citer Cinderella…heheh…

x pasal 2 malu aku ari ne…

malu…aku sungguh malu….tapi aku terpaksa mempoyo kan muka aku ne

walauaper pun aku lah pemegang watak Cinderella untuk alkisah kali ini…

sekian tamat….iyer dah abis..x yah bace lagi

lah x yah bace……dah abis….eh..degil tu bdk ne

org kate dah abis..dah abis lah….

5 comments:

abeming said...

hahaha...camne leh pakai kasut ternganga lak ni...ape daaa...cinderella kasut dia mana ternganga daaa...=)

eCah said...

hahahahaha
.....tu lah padahnya..bile x reti duduk diam...

ine cinderella 2008..lain sikit
muka pun poyo jer

tz said...

hehehehhe...
ko buat2 biase dah la...

abeming said...

pakai kasut mulut boye tu jalan2 naik lrt ecah...baru betul sindarela 2008...hehehe

eCah said...

* tz
Mane leh tz kasut aku dah terngaga..x boleh buat biase jer.. dah lah tu ramai lak yg rajin menegur aku..

* abeming
Hahahah..tu lg malu..ramai org.. klu ade putera x pe gak..